KERN Vaa’at

kategorie-laborwaagen

Kevla Impexiltä Kernin tarkat ja innovatiiviset vaa’at

Kern & Sohn GmbH on saksalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1844. Kernin tehdas sijaitsee Balingenissa, Etelä-Saksassa. Kern & Sohnin menestys perustuu yli 170 vuoden kokemukseen sekä korkealaatuiseen ja laajaan tuotevalikoimaan.

Tutustu valikoimaamme alta!

Tee tilaus käyttämällä sivun oikeasta laidasta löytyvää yhteydenottolomaketta, soittamalla numeroon +358 41 543 5834 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kevla.fi.

Mikäli kaipaat lisätietoa tai et löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Vaakojen kalibrointi tehdään päämiehemme tehtaalla Saksassa. Toimitamme myös testipainoja kalibrointia varten.

Katso tästä esimerkiksi kalibrointisarja OIML E2 313-024.

Analyysivaaka ADB 600-C3

Kern ADB-vaa’at - analyysivaakojen hintajohtajia! Uutuusmalli ADB 600-C3 on tarkka ja kompakti karaattivaaka, joka on kokonsa vuoksi hyvä valinta pieniin tiloihin.

Hinta alk. 725,90 €

Koukkuvaaka HDB 10K10N

Kätevä koukkuvaaka nopeaan kontrollipunnitukseen tuotteiden saapuessa ja lähtiessä. Koukkuvaaka sopii hyvin myös yksityiskäyttöön, esimerkiksi kalan, riistan, hedelmien tai matkatavaroiden punnitukseen.

Hinta alk. 71,40 €

Kuormalavavaaka UFN 600K200IPM

Päälle ajettava kuormalavavaaka. Vaaka on kompakti ja toimii akulla, joten se on helposti liikuteltava. Kuormalavavaaka sopii hyvin mm. tuotantoon, varastoon ja lähettämöön. Täyttää elintarviketeollisuuden hygieniavaatimukset.

Hinta alk. 1 773,10 €

Laboratoriovaaka PBS-620-3M

Monikäyttöinen tarkkuusvaaka. Annostukseen tuo apua vakaustila ja muut asetukset, joita voi valita. Punnitus toleranssialueella (tarkastuspunnitus): voit syöttää ylä- ja alaraja-arvon. Äänet ja valot toimivat annostelun tai luokittelun apuna. Summaa yksittäisiä punnitustuloksia.

Hinta alk. 1 630,30 €

Laskentavaaka CCS 6K-6

Erittäin tarkka laskentajärjestelmä, jolla voidaan korvata useita yksittäisiä laskentavaakoja. Järjestelmä sisältää referenssivaa'an ja punnitusvaa'an, joilla saadaan erittäin tarkat laskentatulokset, jopa 999 999 kappalaseen asti.

Hinta alk. 797,30 €

Lattiavaaka BIC 600K-1S

Korkean resoluution lattiavaaka, erinomainen hinta-laatusuhde! Teräksinen punnitussilta on poimutettu liukumisen estämiseksi. Käyttäjäystävällinen punnitussillan asennus ja pääsy kytkentärasiaan yläpuolelta.

Hinta alk. 1 011,50 €

Näyttölaite KFB-TM

Vaa’an kanssa käytettävä näyttölaite RS 232 lähtöliitännällä. Toiminnot: punnitseminen toleranssiarvolla, summaus, eläinten punnitus.

Hinta alk. 249,90 €

Palkkivaaka UFA 600K-1S

Painavien kuormien vaaka, soveltuu myös eläinten punnitukseen. Vaaka saatavissa myös akkukäyttöisenä, mahdollistaa paremman liikuteltavuuden.UFA 600K-1S on uutuusmalli, jossa lyhyemmät palkit. Malli on ihanteellinen kompaktien kuormien ja kuljetushäkissä olevien eläinten punnitukseen.

Hinta alk. 1 035,30 €

Pumppukärryvaaka VHE 2T5A

Trukkivaaka yleiseen tarkistuspunnitukseen. Kevyt, kompakti rakenne takaa helpon ohjattavuuden. Herkät komponentit on suojattu rakenteiden sisään, joten vaaka kestää kovaa käyttöä.

Hinta alk. 1 178,10 €

Riippuvaaka HFA 600K-1

Riippuvaaka, jossa integroitu näyttö. Korkealuokkainen viimeistely, keveys ja kompaktit mitat tekevät vaa’asta hyödyllisen apuvälineen mm. teolliseen käyttöön, rakennustyömaille, rahtikeskuksiin ja satamiin. Vaakaa voidaan myös käyttää voiman mittaamiseen.

Hinta alk. 702,10 €

Riippuvaaka HFD 600K-1

Riippuvaaka, joka vakaan rakenteensa ja kestävän muotoilunsa vuoksi sopii ihanteellisesti jatkuvaan käyttöön teollisuusympäristössä.Akkukäyttöisyys mahdollistaa helpon kuljetettavuuden ja kaukosäätimellä eri toimintojen käyttö sujuu mutkattomasti.

Hinta alk. 440,30 €

Tarkistusvaaka GAB 6K0.05N

Tarkistuspunnitukseen sopiva pöytävaaka. Kompaktin kokonsa vuoksi hyvä valinta pieniin tiloihin.

Hinta alk. 357,00 €

Tuolivaaka MCC

Varmennusluokka III:n vaaka, hyväksytty terveydenhuollossa käytettäväksi (93/42/EEC). Tuolivaaka on liikuteltavissa lukittavilla pyörillä, mikä helpottaa terveydenhuollon henkilökunnan työtä. Taitettavat käsi- ja selkänojat tekevät vaakaan siirtymisestä helppoa.

Hinta alk. 987,70 €

Pöytävaaka FKT

Kosketusnäytöllinen teollisuusvaaka, jossa valtavasti eri toimintoja. Kätevä reseptipunnitus, laitteen tietokantaan tallennettavissa jopa 99 reseptiä.

Hinta alk. 940,10 €

Vauvavaaka MBC

Tyylikkään mallinen vauvavaaka, joka on hyväksytty terveydenhuollossa käytettäväksi (93/42/EEC). Varmennusluokka III.Tukeva ABS-muovista valmistettu punnitustaso, joka on helppo ja hygieeninen puhdistaa.
Hinta alk. 333,20 €