KOIZUMI Kurvimetrit

Kurvimetri CV-98 USB

Koizumin kurvimetrit etäisyyksien ja pituuksien mittaamiseen. Saatavilla myös kurvimetriin yhteensopiva vastaanotin tietokoneeseen. Tee tilaus käyttämällä sivun oikeasta laidasta löytyvää yhteydenottolomaketta, soittamalla numeroon +358 41 543 5834 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen myynti@kevla.fi.

Mikäli kaipaat lisätietoa tai et löydä etsimääsi, ota yhteyttä! Autamme mielellämme.

Kurvimetri CV-10

Kurvimetri CV-10

Monipuolinen etäisyyksien ja pituuksien mittaamiseen suunniteltu kynänmuotoinen digitaalinen lukija, jonka avulla voi mitata suoria ja käyriä linjoja erilaisista kartoista ja rakennepiirustuksista. Comcurve CV-10 kurvimetri tukee useita eri mittakaavoja ja takaa luotettavan mittaustuloksen 3/1000 tarkkuudella.

Kurvimetri CV-98 USB

Edistyksellinen tietokoneeseen liitettävä kynänmuotoinen kurvimetri joka soveltuu monipuolisesti erilaisiin määrämittauksiin. CV-98 USB -malli on helppokäyttöinen eikä vaadi erityistä teknistä osaamista. Tämä USB-versio perinteisestä kurvimetristä soveltuu erityisen hyvin toimistossa tehtävän suunnittelutyön apuvälineeksi, esimerkiksi sähkösuunnitteluun.

Kurvimetriin yhteensopiva vastaanotin tietokoneeseen

Tietokoneeseen liitettävän infrapuna-vastaanottimen avulla CV-10 kurvimetrin mittaustulokset siirtyvät napin painalluksella tietokoneelle. Infrapuna-vastaanottimen asennus ja käyttö on helppoa eikä vaadi erityistä teknistä osaamista. Tietokoneeseen asennettavan ohjelmiston avulla voit tallentaa mittaustulokset suoraan Excel -taulukkolaskentaohjelmistoon